Peer Coördinator

Over

Conchita de Jong - Coördinator Peer

(Bureau Art, Culture and Education)

Hallo,

Als PEER coördinator bied ik ondersteuning bij de implementatie van het PEER programma. Ik ben jullie aanspreekpunt voor zowel inhoudelijke als organisatorische vragen. Ik hoop dat wij elkaar met regelmaat zullen spreken en ik kom graag langs op school. Zo hoop ik dat dat ik jullie kan helpen om met veel plezier met PEER te werken. Door het jaar heen kunnen jullie ook leuke PEER activiteiten tegemoet zien. Ik zal jullie op de hoogte houden van alle ontwikkelingen.
Heb je een vraag? Contact mij!

Waarom cultuur onderwijs, waarom PEER?

De wereld om ons heen is gevormd door mensen of door de natuur en heel vaak een combinatie van die twee. De dingen om ons zijn niet voortgekomen uit toeval, de huizen en poorten niet, maar ook de akkers en waterwegen niet. Die dingen vertellen allemaal verhalen.

En het is belangrijk dat wij kinderen die verhalen vertellen. Juist van de wereld dichtbij. Want als je het verhaal van de wereld om je heen kent, herken je ook dat er verhalen zitten in de werelden waarin anderen leven, dichtbij en ook verder weg.

Kinderen bij de hand nemen en leren kijken waardoor ze vragen gaan stellen en de wereld beter begrijpen. Dat is altijd de drijfveer geweest in mijn werk en daarom voel ik mij bij PEER helemaal thuis! 

-Team Peer